Ne zanimaju me planovi, al’ ti si slučajno tu 😅

Novosadski alternativni rok sastav Nemi pesnik je objavio debitantski album Slobodna volja i definitvno obeležio ovu godinu svojim singlovima Minimalac i Okeani rozea 🎶. Ovaj bend je imao prilike i da otvori glavnu binu ovogodišnjeg Exit festivala i doživi ovacije publike 😎.

Izlaskom albuma Slobodna volja bend, sa jedne strane zaokružuje izuzetno uspešnu sezonu, a sa druge nastavlja fenomenalnu avanturu i predstavlja niz novih pesma video singlom Slučajno.

IZVOR: YT / Nemi pesnik

- Izlazak 1. albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u 10 pesama. To nije jednostavno, ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne - izjavio je, povodom izlaska albuma Milan Marković, pevač benda Nemi pesnik.

Pesme su snimljene i miksovane u studiju DoReMi u Novom Sadu, a producent albuma je dobro poznati Peđa Pejić, u čiju biografiju je upisana saradnja sa legendarnim srpskim bendovima poput Eve Braun, Obojenog programa, Velikog prezira, Dece loših muzičara, Darkwood Dub-a i mnogih drugih.

Album Slobodna volja je dostupan na svim relevantnim striming servisima.

Autor: redportal.rs

#1. album

#NOVI SAD

#Nemi pesnik

#Slučajno

#album

#bend