Pravi planove za nastavak muzičke karijere 🎤🎤🎤

Bivši rijaliti učesnik i novopečeni tata Marko Miljković nedavno je gostovao u emisiji Puls Srbije u kojoj je govorio o novoj ulozi u svom životu i kako se u njoj snalazi, ali je otkrio i kakvi su planovi Lune Đogani kada je njena muzička karijera u pitanju. 😎

Foto: Instagram.com/marko.miljkovic

- Predivno mi je, svima bih poželeo da se ostvare kao roditelji jer je neverovatan osećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Nemamo puno problema zbog korone, ni Luna ne dozvoljava da neko preterano blizu prilazi bebi. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Bilo je slučajeva dok se Luna nije porodila da fanovi dođu do naše zgrade, ali sada ne. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario ćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, menjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos - rekao je Marko o roditeljstvu, pa otkrio da će Luna uskoro snimiti pesmu:

- Luna itekako razmišlja o tom pravcu, planira u narednom periodu jednu pesmu da snimi. Uskoro će snimiti i vratiti se kao pevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u rijaliti i planiramo dosta da se bavimo Jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija - otkrio je Miljković, kako prenosi Kurir.

Podsećamo, Luna Đogani je do sada snimila pesme Deveti krug, Puca, U ljubavi luda i Telenovela, a onu sa najvećim brojem pregleda delimo sa vama u nastavku:

IZVOR: YT / TOXIC MUSIC

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#marko miljković

#nova pesma

#povratak