Žurka za nezaborav

Sinoć je kroz festivalske kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi prošlo čak 48.000 posetilaca kako bi svedočili neverovatnoj večeri, a neki od nastupa biće velikim slovima upisani u istoriju festivala.

Večeras organizatori najavljuju još luđe veče uz ove izvođače:

David Guetta svoj će nastup na Glavnoj bini započeti u 02:30, dok je čast da zatvori program mts Dance Arene, ali i kompletnog festivala, pripala Solomunu i prijateljima u petočasovnom setu koji počinje u 5:00! Pre njega, u 3:00, svoj set započeće nove globalne zvezde elektronske scene, ukrajinski duo Artbat!

Uz Davida Guettu, i nastupe Rundeka i Ekipe, grupe Laibach, Sheck Wesa, Jonasa Bluea, Divollya i Markwarda i pobednika HEMI konkursa sastava Koala Voice. Back2back setovi Magdalene i Andrewa Mellera, kao i After Affair i Kristijana Molnara te Bonafide i Coeus zauzeće uz, Solomuna i prijatelje i Artbat, DJ pult mts Dance Arene. Na Visa Fusion bini nastupiće Massimo, Esma’s Band Next Generation, Ida Prester & Lollobrigida, Ajs Nigrutin i Timbe, Smoke Mardeljano, Love Hunters, Thundermother, kao i Bas i stega, pobednici konkursa Play@EXIT. Publika No Sleep Novi Sad bine poslednje će veče festivala plesati uz muziku 999999999 Live, Juliane Huxtable, Monosaccharidea, RAR-a, Human Riasa i VTSS-a u back2back nastupu sa SPFDJ.

Ovako je prethodnih godina izgledao nastup Davida Guette.

IZVOR: YT / EXIT Festival

Autor: Telegraf.rs / Redportal.rs

#David Guetta

#EXIT

#Festival

#NOVI SAD