Otkrio kako zamišlja penziju 😁

Popularni pevač Saša Kovačević nedavno je govorio za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup, kroz koju je otkrio nešto više o muzičkim planovima, ali i o odnosu sa svojom devojkom Zoranom. 🧐

Saša Kovačević ovog meseca proslaviće 36. rođendan, kako je rekao, najverovatnije sa svojim bližnjima, kod kuće.

- Ja ne pravim te gala žurke, jednostavno nisam taj tip - rekao je pevač i potom otkrio da li povodom rođendana publika može da očekuje nove pesme:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Da! Već danima gledamo najadekvatniju lokaciju za snimanje spota, i još uvek nismo našli pravu, ali verujem da će kroz jedno nedelju dana sve da se iskristališe, jer je u suštini sve spremno, što se nekih drugih stvari tiče.

Kako je rekao, nova pesma biće drugačija od onoga što se danas sluša.

Iako je daleko od penzije, Saša Kovačević podelio je sa gledaocima kako taj period u budućnosti zamišlja:

- Voleo bih da imam mnoštvo klinaca i da radim koncerte i sa svojih 50, 60 godina, ali definitivno bih, na kraju krajeva, voleo da se bavim muzikom.

Saša Kovačević otkrio je i da ga njegova devojka Zorana prati na nastupima kada je u pitanju Beograd ili njegova okolina, dok na dalje lokacije ipak ne ide.

- Često imamo neke nesuglasice oko pojedinih stvari, ali na kraju radimo sve za jedan isti interes, to je suština. Potpuno je prirodno i normalno da se ralikujemo u nekim pogledima na određene stvari i znam da mi ona zaista želi najbolje - rekao je pevač o svom odnosu sa Zoranom.

View this post on Instagram

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

IZVOR: IG / @sashakovacevic

Ostatak intervjua sa Sašom Kovačevićem možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#ROĐENDAN

#nova pesma

#saša kovačević