Havajka i visoke temperature 😅

Tokom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema dugoočekivani novi studijski album koji je najavio pesmom Moj grad, nastaloj u izolaciji. Bio je vredan tokom pandemije i objavio je i singlove Dinamit, koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Zatim je usledila romantična pesma sa retro prizvukom Pun mjesec, ti i ja. 🎶 Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama, kako nismo navikli do sada.

Foto: Redportal.rs/Raul Brzić

- Moram da priznam da pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od teme jer su me 1. put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje. Crvena havajka i plavi šorc bili su izazov za mene s obzirom da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Nadam se da će reakcije biti dobre 😎 - izjavio je uz osmeh Boris i dodao:

- Sve sto sadrži ova pesma opisao sam u osvrtu na celi album i njegov senzibilitet. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepše leti u dobrom društvu i raspoloženju. Leto je period najveće slobode, slobode od viška odeće, slobode od velikih poslova i uživanja u odmoru, slobode od naših umnih misli koje nas prate dok ne legnemo kraj mora, uputimo pogled prema pučini, planini , jezeru, šumi i otplovimo u kutak svog mira i mašte. Do novog albuma koji će izaći u septembru uživajte u letu, širite ljubav i radost života 🤗 - poručio je Boris.

Muziku i tekst je napisao Boris, a tu je i već standardna ekipa saradnika. Aranžman i produkciju je uradio Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić. Pesmu je oplemenila i  spotu se pojavljuje jedna od najboljih saksofonista u Hrvatskoj Lana Škrgetić, koja je objavila i svoj album prvenac.

IZVOR: YT / Croatia Records

Autor: redportal.rs

#Boris Novković

#Ljeto je

#pesma