Ahedonizam je moj muzički manifest! 🎶

U današnjem Špicu, koji se svakog radnog dana emituje na RED TV-u, Anđela i Đus ugostili su Igora, odnosno Eegora, kako mu je umetničko ime. Tokom emisije imali smo priliku da čujemo njegovu novu pesmu, koja predstavlja samo jednu vrstu tizera za ono što dalje sledi u njegovoj muzičkoj karijeri. 🧐

Foto: Printscreen RED TV

Kako je rekao, pesmom i spotom Ahedonizam želeo je da šokira publiku, u čemu je u potpunosti i uspeo, s obzirom na to da je otkrio kako su mu upućeni komentari da je snimio satanistički spot.

Foto: Printscreen RED TV

Numera Ahedonizam je samo najava za ono što sledi. Od Eegora u narednom periodu možemo očekivati i duet sa Tarom, kako je najavio, kao i još dosta pesama koje će biti mnogo bliže muzici koja se sada sluša u Srbiji. 🎶

Pesmu Ahedonizam Eegor posmatra kao svoj muzički manifest, koji vam se svidi ili ne, kako je rekao. Na samom početku pesme Eegor je minut i po posvetio matrici, kako bi se razvijala, a pomenutu numeru možete čuti ispod:

IZVOR: YT / G Prodaction

Eegor se u muzici nalazi već godina. Kako je kazao, završio je akademiju gde mu je glavni instrument bila gitara. Nakon akademije školovao se u inostranstvu, pisao klasične kompozicije, nastupao sa bendom Hašima po celoj Evropi, a sada se ustalio ovde, u Srbiji.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Ahedonizam

#EEGOR

#Muzika

#pesma

#red tv

#spot

#špic