Opravdala dodeljenu nagradu

Pevačica Pink prihvatila je nagradu Ikone na Billboard Music Awards. Ona je jedna od 9 drugih pevača koji su dobili tu čast.

Pink i njena 9-godišnja ćerka izvele su koreografiju za pesmu Cover Me In Sunshine. Njih dve su impresivno letele u vazduhu, a onda je njena ćerka sišla sa scene, a Pink je nastavila sa svojim hitovima kao što su All I Know So Far, So What i Just Give Me A Reason.

IZVOR: FB / @TheBBMAs

Volim to što radim i volim ljude sa kojima radim, i prilično smo dobri u onome što radimo, ali to ne bi bilo bitno da niko ne dolazi da nas gleda i da se druži sa nama. Tako da, hvala vam i hvala svima širom sveta što su tu. Hvala što nam dopuštate da se osećamo zajedno. Ne mogu da dočekam da možemo opet da se družimo i znojimo jedni na druge. I ovo je apsolutna čast. Sanjajte velike snove, jer šta ako se ostvare? Hvala vam - rekla je Pink kada je primila nagradu.

IZVOR: FB / @TheBBMAs

Nagrada za najveću Ikonu prepoznaje umetnike koji su postigli neverovatan uspeh na Bilbord listi pesama i koji su ostavili dugotrajan trag u muzičkoj industriji.

IZVOR: YT / P!NK

Autor: redportal.rs

#Nagrada

#pevačica

#pink

#ćerka