Jutjub kanal Seka kids počinje sa objavama

Folk pevačica Seka Aleksić nedavno je najavila novi projekat koji se tiče otvaranja dečjeg Jutjub kanala na kome će objavljivati svoje pesmice za decu.

Novi projekat Seke Aleksić je realizovan, a pevačica je danas objavila i prvu dečju pesmicu na svom kanalu Seka kids. Ime numere nosi naziv Slon i gramofon, a u videu ispod možete čuti kako Sekin glas zvuči prilikom pevanja dečjih pesmica.

IZVOR: YT / Seka Kids

Muziku i tekst za pesmu Slon i gramofon uradio je Saša Lazić, a na svom Instagram profilu pevačica se zahvalila saradnicima i rekla nešto više o svom novom projektu.

View this post on Instagram

Drugari, #SLONIGRAMOFON pesma je na zvanicnom #youtube kanalu #sekakids @seka_kids (link u opisu profila) 👆🏼 . . Ovo je prva autorska pesma sa decijeg albuma koji sam uradila zajedno sa svojim saradnicima @s_lazic i @krsmanovicaca 🙌🏼 . . Ovo je bio veliki izazov za sve nas, zahvaljujem se svom timu #sekakids za ovaj video, sigurna sam da cete uzivati. Ostatak albuma vas ocekuje u ovom mesecu, imamo jos mnogo toga da vam prezentujemo. Ukoliko vas zanimaju aktivnosti #youtube kanala #sekakids klikom na #subscribe dobijacete obavestenja o nasem projektu! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

IZVOR: IG / @seka_aleksic

Da li vam se dopada Sekina pesmica Slon i gramofon?

Autor: redportal.rs

#Muzika

#dečje pesmice

#seka aleksic