Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno! 😁

Poznati muzičar Đole Đogani nedavno je otkrio tajnu koja je iznenadila mnoge. Kada je njegova bivša supruga i ujedno pevačica Slađa Delibašić pre 20 godina napustila grupu Đogani fantastiko na njeno mesto trebalo je da dođe pevačica Kaja Ostojić.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Međutim, na upražnjeno mesto pevačice ipak je došla Vesna Đogani, koja je tada bila jedna od plesačica u pomenutoj grupi, a danas je žena Đoleta Đoganija.

- Ja sam tražio novu pevačicu, nakon što je Slađa napustila grupu. Pedeset plesača je otišlo sa njom, ostao sam sam, jedino ko je ostao sa mnom su Vesna i još jedan dečko Vlada, tako da ja zapravo nisam ni imao grupu. Razmišljao sam šta ći da radim, da li da nastavim da se bavim muzikom, hteo da sam nađem novu pevačicu i Vesna mi je pomagala u tome - izjavio je muzičar u jednoj emisiji i tom prilikom otkrio da je na putu za Novi Sad, gde je trebalo da se nađe sa Kajom, shvatio da je Vesna ipak pravi izbor.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Zapevala je u kolima i odmah sam je prepoznao. Rekao sam joj: „Ti ćeš biti nova pevačica“, a ona se odmah uplašila, ali je pristala - piše Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Kaja Ostojić

#Slađa Delibašić

#vesna đogani

#đogani