Još jedan oktobarski koncert za pamćenje 🥳

Mimi Mercedez je i ove godine, uprkos situaciji koja nas je sve zadesila, ipak održala svoj tradicionalni koncert u klubu Dragstor. Kako sama kaže, Dragstor je njen teren i omiljeno mesto za nastup.

IZVOR: TW / @ogzzzi

Koncert je održan u subotu 24. oktobra, a događaj je nosio naziv POSLEDNJI POZDRAV STAROJ MIMI. - Povodom smrti predsednice Gudroslavije i repa kao takvog pozivaju se žitelji Balkana da prisustvuju svečanoj komemoraciji koja će se održati 24. oktobra 2020. godine u klubu Drugstore u Beogradu. - napisano je na zvaničnoj objavi nastupa na Fejsbuku. Ona je objasnila da je ovo poslednji koncert na kome će izvoditi svoje stare pesme.

Foto: Printscreen Facebook/Mimi Mercedez

Na Tviteru su njeni verni fanovi delili utiske sa nastupa. Izgleda da ih je pri ulasku čekao pravi perfomans koji je odgovarao temi.

IZVOR: TW / @iaminja

Na nastupu je izvodila svoje pesme sa početka karijere kojima se proslavila. To su: Učiteljica ljubavi, Bakšiš, Suši, Kleopatra i mnoge druge. Po svemu sudeći, za neke naredne nastupe sprema potpuno novi način izvođenja, a možda i nove pesme.

Autor: redportal.rs

#mimi mercedez