Zejn Malik otkriva da je dobijanje nominacije za prestižnu nagradu, potrebno mnogo više nego kvalitetna muzika

Nakon što je The Weeknd prošle godine prozvao Gremi, rekavši da je to korumpirana kompanija i tvrdeći da su i on i njegovi fanovi zaslužili industrijsku transparetnost, nekoliko poznatih muzičkih zvezdi je stalo na njegovu stranu.

IZVOR: TW / @theweeknd

Jedan od njih je i Zejn Malik koji se oglasio na Tviteru na kom je izrazio svoje nezadovoljstvo akademijom, optužujući Gremi da je više politička propaganda nego proslava muzike.

- J*beš Gremi i sve koji su sa njima povezani. Ukoliko se ne rukuješ i ne pošalješ nekoliko poklona, nema nominacije. Sledeće godine ću vam poslati korpu slatkiša - napisao je pevač.

IZVOR: TW / @zaynmalik

Pevač se onda nadovezao još jednim tvitom, pokušavajući da objasni poentu svoje frustracije.

- Moj tvit nije bio lične prirode ili prihvatanja, već o potrebi da se uključim i nedostatku transparentnosti tokom procesa nominovanja i prostora koji dopušta favorizovanje, rasizam i političku umešanost kako bi se uticalo na glasanje - završio je Malik.

Zejn je objavio svoj treći album 15. januara pod nazivom Nobody Is Listening, a pesma Vibez koja je izašla pre 2 meseca osvojila je preko 25 miliona pregleda.Akademija se još uvek nije oglasila povodom optužbi.

IZVOR: YT / zayn

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Grammy

#The Weeknd

#Zejn Malik

#pevač