Hit Favorito nije bio namenjen grupi Hurricane 😲

Poznata domaća grupa Hurricane prepoznatljiva je po svom hitu Favorito, koji ih je lansirao u sam vrh i prikupio odlične komentare publike. Međutim, pomenuta pesma prvobitno je ponuđena bivšoj učesnici Zadruge i starleti.

U pitanju je Stanija Dobrojević kojoj je pesma ponuđena nakon što je izašla iz rijalitija, ali ju je ona odbila zbog toga što joj se nije dopala u potpunosti.

- Sećam se da sam, kada sam je 1. put čula, pomislila da je početak lep, ali da mi nastavak zvuči kao neka druga pesma - izjavila je Stanija.

- Sve u svemu, nije mi se dopala. Rekla sam da je bezveze i da nije za mene. Odbila sam je na keca i više nisam razmišljala o tome. Baš sam bila iznenađena što je pesma postala hit. Nisam očekivala da će se nekome svideti, da će je snimiti, a potom i da će cela Srbija da je sluša i peva - rekla je rijaliti zvezda i dodala:

- Svaka čast devojkama. Da sam je ja otpevala, možda ne bi bila popularna. Iskreno, pomislila sam: Je l' moguće da sam odbila hit? Šta da se radi, moja loša procena - završila je Stanija.

View this post on Instagram

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

IZVOR: IG / @stanijadobrojevic

Podsećamo, nedavno je otkriveno sa kojom pesmom će grupa Hurricane otići na ovogodišnju Evroviziju, detaljnije o ovoj temi možete čitati u tekstu ispod:

Autor: Pink.rs redportal.rs

#HURRICANE

#Stanija Dobrojević

#favorito