Popularna pevačica i infuenserka o muzičkoj karijeri, veridbi sa Urošem Jovčićem i venčanju 🤵👰

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se svakog dana emituje na RED TV-u imala je priliku da razgovara sa pevačicom i influenserkom poreklom sa Tenerifa Dženi Martin. Dženi je kroz intervju otkrila nešto više o muzičkim projektima koje uveliko priprema i nešto više o privatnom životu. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Dženi, pored pesama koje su objavljene na Jutjubu, možete slušati u novoj sezoni emisije AmiG Show u kojoj svakog utorka nastupa što sa domaćim, što sa stranim repertoarom.

Kako je poreklom sa Tenerifa, više voli brže pesme, ali ne predstavljaju joj problem ni balade. Dženi do sada ima veći broj snimljenih pesama, a kako je najavila, priprema 3 nove numere, od kojih će jedna nositi ime Ja sam ti suđena.

Dženi se već godinama nalazi u vezi sa domaćim glumcem Urošem Jovčićem, koga je upoznala na snimanju filma Montevideo, Bog te video, zbog koga je i došla da živi u Srbiju. Uroš i Dženi nedavno su se verili, a koliko je pevačica bila iznenađena može se videti i na slici koju je objavila na svom Instagramu.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Poznati par planira uskoro svadbu, a kuma na venčanju biće influenserka i jutjuberka Lea Stanković. Više o samoj svadbi možete čitati u tekstu ispod:

Ostatak intervjua sa Dženi Martin možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#PESME

#amig show

#dzeni martin

#nova pesma

#uroš jovčić

#venčanje