Novi skandal popularnog MMA borca 🥊🤪

Kontroverzni Irac Konor Mekgregor koji je jedan od najpoznatijih MMA boraca boravi ovih dana u Rimu, a na jednoj zabavi susreo se i sa Žozeom Murinjom, trenerom Rome koja je proteklog vikenda doživela poraz od Juventusa nakon diskutabilnih odluka sudija.

To ih nije sprečilo da uživaju, pa su se njih dvojica veoma srdačno družili, a deluje da su im se temperamenti poklopili i vrlo lepo složili.

Mnogo manje sreće sa Ircem sklonim incidentima van ringa imao je italijanski di-džej i pevač Frančesko Fakineti, koji je nakon neprijatnog "druženja" sa MMA borcem svoje iskustvo podelio sa pratiocima na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by VUKOJEMMA ® (@vukoje.mma)

IZVOR: IG / @vukoje.mma

- Napadnut sam od strane Konora Mekgregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svedoka. Napao me je bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo udarati - rekao je Fakineti i dodao:

- Mogao sam da ćutim, ali ne želim to. Moram da kažem da je on nasilnik i veoma opasna osoba - zaključio je italijanski pevač i pokazao povrede koje je zadobio, nakon „druženja“ sa Ircem.

Kako saznajemo, Fakineti je zajedno sa svojom suprugom proveo neko vreme u izlasku sa Mekgregorom, nakon čega ga je ovaj popularni MMA borac pozvao na nastavak provoda na drugoj zabavi. Frančesko je to prihvatio, a kada je otišao tamo vrlo brzo se pokajao, jer je doživeo poniženje pred mnogo svedoka koji su gledali kako Mekgregor noćni klub pretvara u ring i prebija pevača u neravnopravnoj borbi.

Autor: redportal.rs

#frančesko faćineti

#konor mekgregor

#mekgregor pretukao

#mekgregor skandal

#mekregor prebio

#žoze murinjo