Korektni rezultati popularnih igrača i loše utrošen triple captain

Kada smo rekli da ne treba kupovati igrače u odbrani koji koštaju 6 i više miliona, treba reći da dozvoljavamo sebi izuzetak, a to je Ben Čilvel. Čovek koji vredi tačno 6 miliona i u poslednjih 5 kola je doneo 41 poen, tj. 8 bodova po kolu, biće moja sledeća kupovina. Čelsi je primio gol od Šefilda, pa nema klin šita, međutim, tu je i Tijago Silva da golom počasti 3,2% menadžera koji ga imaju. Timo Verner je dao poslednji gol i time bio slab triple captain, bar za mene (7 bodova). Dobra stvar kod Vernera je to što će izvoditi penale za Čelsi, a u prethodnih 7 utakmica, dao je 7 golova i nalazi se u sjajnoj formi. Obavezno obratiti pažnju na Hakima Ziješa, igra kao lud (11 bodova).

Lukaš Fabijanski je imao klin šit, odbranio je penal, odigrao svih 90 minuta, imao 3 odbrane i dobio 3 poena. Čak 15 bodova za golmana Vest Hema, što je drugi najbolji rezultat u ovom kolu odmah iza Bruna Fernandeša koji je zabeležio 2 gola i jednu asistenciju i time osvojio 17 bodova. Inače je zaslužio da dobije crveni karton mnogo pre završetka utakmice, ali koga to sad zanima.

Jedino vredno pomena u Evertonu je asistencija Kalvert-Luina. Sautempton je fenomenalan. Voker Piters, golman Mekarti, Če Adams, Armstrong, svi su sjajni. Trenutno su na 4. mestu na tabeli i deluje da će svakoj ekipi praviti ozbiljan problem. Analiziraćemo konkretnije sjajni Sautempton.

IZVOR: TW / @SouthamptonFC

Patrik Bamford je dao jedan gol u debaklu Lidsa od Kristal Palasa 4:1. Imao bi upisan još jedan gol pored svog imena da gospoda iz VAR sobe nisu napravile verovatno najveću glupost od kad je uveden ovaj sistem. A ako je neko razmišljao o tome da se preispita uloga ovog sistema u fudbalu, da, sad je pravo vreme.

IZVOR: TW / @BBCSport

U Totenhemu su vredni pomena samo Hari Kejn i odbrana. Pogotovo Doerti, koji je asistirao Kejnu za pobedu. Obratite pažnju na to da li ćete zadržati igrače Sparsa, imaju paklen raspored u narednih 5 utakmica. Lester je pobedio Vulfse golom Džejmija Vardija iz prvog penala. Drugi je promašio i ostavio pored sebe samo 4 boda.

U utakmici Sitija i Liverpula sve je prštalo od kvalitetnog fudbala u prvom poluvremenu. Mane i De Brujne su zabeležili asistencije, Salah i Žesus golove. De Brujne je inače promašio ceo gol iz penala za 2:1, a to je ravno situaciji da nas pogodi kometa, mada 2020. godina je... U drugom poluvremenu uspavanka i kraj 1:1.

Na kraju, Aston Vila je odučila Arsenal od fudbala i to baš u trenutku kada je Vila bila u teškom padu forme. Griliš je igrao kao da je Mesi, a Oli Votkins spakovao 2 komada kao da je Levandovski. Arsenal je blago rečeno bio katastrofalan. Sa Obamejangom se pozdravite, to više nije onaj igrač, poslednji gol iz igre je postigao pre 2 meseca.

Sledi reprezentatvina pauza. Vidimo se za 2 nedelje.

Autor: redportal.rs

#Engleski fudbal

#FPL

#Fantazi

#Fantazi Srbija

#Premijer Liga

#fantazi pl