Nema kraja skandalima u srpskom fudbalu

Iako smo navikli na mnoge nelogičnosti i bizarne situacije u srpskom fudbalu, deluje da uvek nešto novo može da nas iznenadi.

Ovoga puta za neprijatno iznenađenje pobrinuo se novi superligaš FK Kolubara, koji je za manje od 24 časa uspeo da istog trenera postavi na čelo stručnog štaba, zvanično promoviše, a onda mu i uruči otkaz.

Naime, Dragan Radojičić je postavljen za 1. trenera Kolubare, novog učesnika Linglong Superlige Srbije i održana je njegova zvanična promocija u sredu uveče.

IZVOR: YT / KissFM Media

- Poklopile su nam se ambicije, već su angažovana pojačanja i želim više od borbe za opstanak. Čovek sam terena, radnik, ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu i debitantskog superligaškoj godini. Slično očekujem i od fudbalera – da budu ratnici i razmišljaju o prvom narednom izazovu - poručio je između ostalog Dragan Radojičić uoči prvog okupljanja na lazarevačkom stadionu.

Međutim, odmah iste večeri, samo sat vremena nakon konferencije za medije na kojoj je promovisan, rukovodstvo kluba iz Lazarevca odlučilo je da smeni Radojičića sa mesta trenera.

Odluku o smeni saopštio mu je sportski direktor Dragiša Urošević. Još uvek se čeka odluka o novom treneru, kada će biti jasniji razlozi ovakvog poteza uprave kluba.

Autor: redportal.rs

#kolubara smenila

#kolubara trener

#kolubara trenera

#smenjen trener