U emisiji Pitam za druga Stefan Karić podelio intimne detalje iz svog života.

Na samom početku svog učešća u rijalitiju Stefan se izdvojio kao favorit za pobedu. Lepim manirima i skromnošću, zadobio je simpatije publike kraj malih ekrana. To je pokazao i večeras kada je odgovarao na pitanja o svojoj bivšoj devojci.

Da podsetimo, Stefan je u rijalitiju bio u vezi sa Ivanom Šopić sa kojom je nedavno raskinuo.

Mnoge parove koji svoju vezu započnu u nekom od rijalitija ljudi osuđuju i smatraju je neiskrenom, pa nije čudno da je jedno od pitanja gledalaca bilo baš na tu temu, na koje je Stefan iskreno odgovorio i priznao da je Ivanu iskreno voleo. A na pitanje sa kojim muškarcem iz Zadruge 4 vidi Ivanu Stefan je rekao da je Ivana specifična devojka i da nijedan muškarac koji je trenutno u kući ne može da joj parira da ona zaslužuje mnogo više.

Foto: Printscreen YouTube

Od kada su započeli svoju ljubavnu vezu, njih dvoje podizali su veliku prašinu i po društvenim mrežama se moglo dosta čitati o njima. Jedan tvit izazvao je dosta pažnje, a i smeha 👇😂

Foto: Printscreen red Tv

Stefan je kratko prokomentarisao da nije u mogućnosti da utiče na svog oca i da ga to što se dešava između njega i njegove bivše devojke ne zanima.

Večeras je emisija Pitam za druga započela u punom sastavu.. Fotelje, dvoseda i troseda.

Foto: Printscreen Red Tv

Nadamo se da će sutra Panda i Kendi stići na vreme na snimanje. 😅

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#ivanasopic

#stefankaric