Zlatan utehu za teške fudbalske trenutke traži u politici?

Teški trenuci kao retko kada u karijeri snašli su Zlatana Ibrahimovića i njegov Milan. Neuspesi se nižu kao na traci, a čini se da je nakon jučerašnjeg ubediljvog poraza od Intera u milanskom derbiju konačno odvojio "rosonere" od toliko željenog skudeta.

U celu sliku se uplelo i gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu u okviru šesnaestine finala Lige Evrope i neočekivani remi sa srpskim šampionom.

Sada, pred revanš i utakmicu sezone za Crvenu zvezdu, velikan iz Milana je nikad poljuljaniji, a na svoj način je ovu tešku situaciju prokomentarisala i humoristična stranica Neguj mo srbski jezik na svom Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

IZVOR: IG / @negujmosrbski

Naime, postoji slika Zlatanovog dvojnika na skupu najveće partije u Srbiji, koja se često vrti internetom. Ovom prilikom ta slika je povezana sa trenutnom krizom u kojoj se nalaze Milan i Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović se kao veliki i neuništivi pobednik izdizao iz brojnih teškim momenata u karijeri, ali videćemo da li je u stanju da se u ozbiljnim godinama u kojima se nalazi izdigne i iz ovog.

Izdizanje doduše nije potrebno njemu, jer su njegov kvalitet i partije koje pruža neupitne, već celokupnoj ekipi Milana, koja će u četvrtak protiv Zvezde tražiti spas sezone nakon okončanja snova o tituli u italijanskom prvenstvu. To bi moglo ići malo teže, s obzirom da popularni Ibra nikada nije bio poznat kao dobar timski igrač, već isključivo kao jedan od najboljih fudbalskih individualaca svih vremena.

Videćemo hoće li to biti dovoljno da se u četvrtak savlada Crvena Zvezda i napadne trofej u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Negujmo

#ibrahimovic

#neguj mo

#srbski jezik

#uclanio u sns

#zlatan