Nova aplikacija pomoći će pri regrutaciji

Bivši hrvatski fudbaler Ivan Ilečić pustio je u rad aplikaciju Sportyn, društvenu mrežu za sportiste. Kako kaže, korisnici na njoj mogu da razmenjuju kratke video-snimke, kako bi se promovisali i bili primećeni.

Njegova ideja je da na besplatnoj mobilnoj aplikaciji apsolutno svi sportisti mogu sami da objave svoje sportske video-snimke ludih poteza, egzibicija i majstorija. Tako će, nada se on, biti i na radaru skauta iz sportske industrije - slično kao što je LinkedIn za biznis.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Ilecic (@ivanilecic)

IZVOR: IG / ivanilecic

- Lako je danas prepoznati dobrog igrača Dinama ili Hajduka, koje skauti već prate, ali mi želimo omogućiti i nekome iz ne toliko poznatih klubova, odnosno iz manjih sredina, ako je dobar i talentovan, da ga primete i upravo to radi Sportyn algoritam - objasnio je Ilečić.

Kao i svuda, videi će moći da se dele, komentarišu i ocenjuju, a algoritam aplikacije je takav da će ona sama one najbolje i najkvalitetnije da gura u 1. plan. Svaki objavljeni video-snimak i potez sportiste će se arhivirati i kategorizovati prema svakom sportu, potezu ili akciji.

Autor: redportal.rs

#Ivan Ilečić

#Sport

#Sportyn

#aplikacija

#fudbal

#skauti