Sve se može kad se hoće 😅

Usled pandemije COVID-19 mnogi parovi su morali da otkažu svadbe. Međutim, malezijski par je uspeo da izbegne ograničenje od 20 gostiju, a ugostio je 10.000 gostiju.

U nedelju ujutro mladenci su sedeli ispred velike vladine zgrade u Putrajaji, južno od prestonice Kuala Lumpura, dok su se gosti polako vozili u svojim automobilima. Prozori su morali da ostanu zatvoreni, a gosti su od svatova dobili samo socijalno dalek pozdrav. Možda ne zvuči kao vaše svakodnevno venčanje, ali mladoženja Tengku Muhammed Hafiz i nevesta Oceane Alagia nisu baš svakodnevni par. Mladoženja je sin uticajnog političara i bivšeg ministra u vladi Tengku Adnana koji je takođe u nedelju slavio svoj rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by Oceane Alagia (@oceanealagia)

IZVOR: IG / oceanealagia

- Obavešten sam da se ovde od jutros nalazi više od 10.000 automobila - napisao je ponosni otac na Fejsbuku, deleći slike događaja.

- Ja i moja porodica smo počastvovani. Hvala svima na razumevanju i pridržavanju svih postupaka napravljenih od strane vozača bez izlaska iz automobila. Trebalo je oko 3 sata dok nije prošlo svih 10.000 prisutnih - dodao je.

Gosti su bili počašćeni večerom, a upakovanu hranu su morali pokupiti kroz prozor automobila.

Da li biste i vi poželeli ovakvu svadbu? 🎉🎊

Autor: redportal.rs

#10000 gostiju

#COVID-19

#svadba