Uhapšen veći broj osoba zbog droge, krađa i nelegalnog oružja

U nastavku borbe protiv svih vidova kriminala, beogradska policija je noćas uhapsila veći broj osoba zbog droge, krađa i nelegalnog oruža.

Interventna jedinica 92 uhapsila je Ivana M. (40 godina) i bugarskog državljanina Antona P. (48 godina) zbog pokušaja teške krađe.

Osumnjičeni su na parkingu hipermarketa u Borči najverovatnije obili bravu na vratima jednog vozila, u nameri da ukradu torbicu iz kabine.

U tome ih je sprečio vlasnik parkiranog vozila koji je naišao.

Policijska patrola brzo je reagovala i uhapsila osumnjičene.

Kod njih je pronađen uređaj za ometanje signala koji sprečava daljinsko zaključavanje vrata.

Pored vozila bio je šrafciger za obijanje.

U borbi protiv narkomanije, na Voždovcu je uhapsen Stefan G.(19).

On je priveden u naselju Medaković 3, nekoliko trenutaka nakon što je prodao marihuanu kupcu. Posle hapšenja osumnjičenog, inspektori su na licu mesta u žbunu pronašli 19 paketića marihuane i na skuteru ispod sedišta i kod akumulatora, 53 kesice amfetamina, 31 paketić marihuane, jedan veći paket marihuane i 8 paketića hašiša.

Prilikom hapšenja kupac (19) progutao je kesicu sa marihuanom.

U drugoj akciji, inspektori beogradske kriminalisticke policije uhapsili su 3 osobe nakon primopredaje heroina.

Policija je u saradnji sa građanima uhapsila Aleksandra Ž. (23) zbog nelegalnog posedovanja oružja u jednom kafiću u Ulici Udarnih brigada u Železniku.

Prethodno je policiji dojavljeno da se naoružan čovek nalazi u automobilu Fiat na raskrsnici Titove ulice i Bulevara mladih.

Usledila je potraga i to vozilo je brzo locirano ispred kafića. Sumnja se da je Aleksandar Ž. odbacio pištolj u kantu za smeće iza šanka kada je video policijske automobile, odnosno neposredno pre ulaska patrole u objekat.

Autor: Pink.rs

#Nelegalno oružje

#droga

#krađa

#policija