Slučaj je policiji prijavila jedna od zlostavljanih supruga, nakon što je u telefonu svog muža pronašla fotografije na kojima je naga

Četvorici prijatelja koji su drogirali, pa jedni drugima silovali partnerke, preti zatvorska kazna u Singapuru.

Jednu ženu silovali su nekoliko puta dok je bila bez svesti u poslednjih sedam godina, a njen suprug ju je pre toga drogirao, a zatim joj je stavio i povez oko očiju. Slučaj je policiji prijavila jedna od zlostavljanih supruga, nakon što je u telefonu svog muža pronašla fotografije na kojima je naga.

Četvorica prijatelja su se u ponedeljak izjasnili krivim po dve tačke optužnice. Navodno je u sve umešan još jedan, peti muškarac, koji se oženio 2008. godine i koji ima četvoro dece.

Optuženi su sudiji ispričali da su se upoznali preko interneta 2010. godine, jer su svi bili članovi onlajn grupe u kojoj su muškarci pričali o svojim fantazijama sa ženama. Njih četvorica su počeli da razmenjuju poruke o svojim željama, a često su međusobno delili detalje iz svog seksualnog života.

Jedan od njih je ispričao kako je pokušao da nagovori svoju suprugu na odnose sa još jednom osobom, ali je ona to odmah odbila. To je njenog supruga naljutilo, a onda je odlučio da joj da sedativ kako bi drugi muškarci mogli da imaju odnose s njom.

PRONALAZAK FOTOGRAFIJA U TELEFONU

Njih četvorica su se zatim dogovorila da daju sedative svojim ženama, a zatim su dopuštali jedni drugima da ih siluju. Odlučili su da ženama daju jak sedativ koji su žrtvama stavljali u alkoholno piće.

Dok su jednu od supruga silovali, muž te žene je sve to snimao telefonom, piše Daily Mail, a prenosi Telegraf.

Jedna od žena je 2013. godine primetila da se oseća bolesno, a njen suprug je ispričao da je tu priliku iskoristio kako bi joj dao sedativ, a zatim je pozvao jednog prijatelja na "malo zabave". Tužilac je saopštio da su muškarci, kada se "žurka" završi, slavili i jedni drugima čestitali na "dobroj zabavi".

Ove u najmanju ruku bolesne zabave, prestale su onog trenutka kada je jedna od supruga u telefonu svog supruga, dok je on spavao, pronašla svoje eksplicitne fotografije i snimke silovanja. Ona je zatim pročitala i poruke u zajedničkom četu ovih muškaraca u kom se detaljno opisivali šta su radili sa njima. Žena je u januaru 2020. godine podnela prijavu, a nakon što je policija pogledala poruke i fotografije, uspela je da identifikuje ostale počinioce.

Tužioci su za četvoricu muškaraca zatražili zatvorsku kaznu od 19 do 23 godine i po 24 udaraca štapom.v

Autor: Telegraf

#Kazna

#Suđenje

#muž

#silovanje

#supruga

#zlostavljanje