On je verovatno najbrižniji i najpažljiviji čovek kojeg smo ikada videli - složilo se 8 žena 😍

Tattoo umetnik na Tajlandu deli život sa 8 mladih supruga, a koje se odlično slažu jedna sa drugom.

Ong Dam Sorot, mladi umetnik tetovaža specijalizovan za tradicionalni jantra stil, nedavno je dao intervju poznatom tajlandskom komičaru. Sorot je oženjen nsa 8 žena, od kojih sve žive pod istim krovom i smatraju se jednom velikom srećnom porodicom. Ovaj intervju je pogledalo preko 3 miliona ljudi na Jutjubu, Ong Dam Sorot je predstavio svaku od svojih žena i pričao o tome kako su se upoznale. One su ga opisale kao najljubaznijeg, najpažljivijeg čoveka na Zemlji i tvrdile su da se divno slažu.

Foto: OddityCentral/Skrinšot

Svoju prvu ženu Nong Sprajt je upoznao na venčanju prijatelja i brzo je zatražio njenu ruku. Drugu, Nong L, upoznao je na pijaci, a Nong Nan, svoju treću ženu, u bolnici. Četvrtu, petu i šestu suprugu Sorot je upoznao putem društvenih mreža, Instagrama, Fejsbuka i TikToka. Sedmu ženu Nong Film je upoznao dok je sa svojom majkom bio u poseti hramu Phra Pathom Čedi, a svoju osmu i poslednju suprugu Nong Mai upoznao je na odmoru u Pataji sa 4 svoje žene.

- On je verovatno najbrižniji i najpažljiviji čovek kojeg smo ikada videli - složilo se 8 žena i dodalo da se on tako dobro ophodi prema njima da nemaju oko čega da se svađaju. Dve Sorotove žene su trenutno trudne, a on već ima sina sa svojom prvom ženom Nong Sprajt. Žene spavaju u 4 spavaće sobe, po 2 po sobi, i čekaju svoj red da podele krevet sa mužem.

Govoreći o tome kada je Ong Dam Sorot prvi put izneo mogućnost da oženi drugu ženu, Nong Sprajt je rekla da ga je dovoljno volela da bi se složila, posebno zato što je uvek bio dovoljno pažljiv da je pita da li se slaže sa tom idejom.

Foto: OddityCentral/Skrinšot

Što se tiče sedam žena koje su pristale da se udaju za njega znajući da je on već oženjen, većina njih je samo rekla da su se ludo zaljubile u njega i prihvatile situaciju. Bio je šarmantan, pažljiv i dokazao je da može da se brine o njima.

Iako su neke od žena imale problema da objasne svojim porodicama da se udaju za poligamistu, nisu odustale od Ong Dama, i na kraju su njihovi prijatelji i porodice prihvatili situaciju.

Tokom intervjua, Ong Dam Sorot je otkrio da je svojim ženama rekao da uvek budu iskrene prema njemu. Ako nađu nekog drugog, neka dođu i kažu mu. Pitaće ih 3 puta da li su sigurni da žele da raskinu, a ako kažu da, mogu da idu svojim putem.

Foto: OddityCentral/Skrinšot

Autor: redportal.rs

#8 supruga

#Harmonija

#poligamija