Stajao je na stanici autobusa, imao je posekotine na grudima, ramenu i vratu

U napadu nožem koji se dogodio sinoć oko 23 časa na Pančevačkom putu, povređene su dve osobe, od kojih jedna teže. Napad se dogodio nedaleko od poznatog restorana Mali raj.

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do napada nožem, a trojica mladića nanela su povrede nožem dvojici. Nakon ubadanja nožem mladić koji je teže povređen, ušao je sav krvav u autobus na liniji 108. Svedok ovog incidenta za Mondo.rs je opisao kako je to izgledalo.

- Mladić je bio sav krvav, nije nosio majicu iako je bilo vrlo hladno. Stajao je na stanici autobusa, imao je posekotine na grudima, ramenu i vratu. Rekao mi je - reci mu da stane, i pokazao na autobus, koji je svakako odmah stao na stanici - kazao je svedok koji se zatekao na autobuskoj stanici.

Oko poznatog restorana ostali su  vidljivi tragovi krvi na snegu. Muškarac sa višestrukim povredama trbuha, grudnog koša i glave je prebačen na VMA. Hitno je operisan, a trenutno je u toku istraga. Napadači za sada nisu poznati, rekao je dr Nebojša Marić, glavni dežurni hirurg te ustanove.

- Povrede su nastale sečivom, od strane nepoznatih osoba i okolnosti su pod istragom. Muškarac je jutros u stabilnom stranju - rekao je dr Marić.

U toku je potraga za napadačima.

Autor: Uroš Matejić

#Mladić krvav ušao u autobus

#Pančevački put

#autobus

#mladić