Nakon Matejinog nestanka sve rezervacije u klubu otkazane

Jedan od menadžera kluba Gotik, gde je Matej Periš bio sa drugovima u provodu pre nego što je nestao, kaže da kritične noći, 31. decembra, nikakvih incidenata nije bilo.

- Matej i njegovi prijatelji nisu imali nijednu neprijatnu situaciju te noći u klubu. Ni najmanji incident se nije desio ni sa njima, ni sa drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti. Na snimcima kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamerku za vreme provedeno u klubu i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom - napominje sagovornik.

Prema njegovim rečima, klubu Gotik je nakon svega naneta velika šteta, pošto su posle Matejevog nestanka sve rezervacije redom otkazivane.

- Praktično klub i ne radi nakon nestanka tog momka. Svima je teško palo to što mu se desilo, ali pripisivati nama deo krivice za to je apsurdno! Čuo sam da je neko objavio da nam obezbeđenje kluba drži Velja Nevolja, što naravno nije tačno. Istina je da smo angažovali licenciranu agenciju za obezbeđenje sa svim potrebnim dozvolama za rad. Ne znam šta smo još trebali da uradimo? - pita se menadžer.

Autor: Informer

#Gotik

#Klub

#Matej periš

#menadžer