Muškarcu ranije izrečena zabrana prilaska i uspostavljanja kontakta

Muškarac (36) uhapšen je juče nakon što se automobilom namerno zaleteo u vozilo u kojem je kao suvozač bila njegova bivša supruga (31). Ona i žena koja je vozila automobil su povređene.

Sve se odvijalo oko 10.45 sati u Ulici Tome Masarika u Čakovcu. Muškarac 36 sa područja Pribislavca uočio je bivšu suprugu u drugom automobilu.

Krenuo za njom, pa je zaustavio svoj automobil pred automobilom u kojem je bila ona. Obratio se bivšoj supruzi uprkos tome što mu je izrečena mera zabrane prilaska i uspostavljanja kontakta ili održavanja veze, kao i uznemiravanja ili ophođenja.

Žene su krenule dalje, a on ih je brzo stigao pa se u Masarikovoj automobilom zaleteo u zadnji dio njihovog vozila. Bivša supruga i žena koja je vozila automobil (29) lakše su povređene, a načinjena je materijalna šteta. Vozač je uhapšen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, objavila je policija, kako piše Index.rs, a prenosi Pink.rs.

Tereti se za kaznena dela dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom, kao i ne poštovanje sudske odluke o zabrani približavanja bivšoj supruzi.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#auto

#bivša žena

#hapšenje

#sudar