Datum sahrane biće poznat nakon vikenda

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca u Srbiji Marina Tucaković preminula je 19. septembra, a tačan datum kada će biti sahranjena biće objavljen tek nakon vikenda, kako je obavestio njen sin Milan Laća Radulović.

On je putem Instagram storija obavestio sve da će sahrani prisustvovati svega 10 najbližih ljudi, te da će za ulazak u kapelu biti potreban test, dok će komemoracija biti održana 40 dana nakon njene smrti.

Datum Marinine sahrane biće objavljen nakon vikenda. Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan.

Foto: Instagram.com / @laccaofficial

Podsećamo, Marina Tucaković se već nekoliko godina borila sa karcinomom dojke, a nekoliko dana pred smrt bila je pozitivna na koronavirus.

Autor: redportal.rs

#datum

#laća

#maarina tucaković

#sahrna