Kada pomisle da su važniji od svoje dece

Više roditelja učestvovalo je u tuči koja se dogodila u nedelju, 29. avgusta, na fudbalskom ODR Kupu, u Petrovaradinu, javlja 021.rs. Organizatori su zbog incidenta otkazali ostatak takmičenja namenjenog deci.

ODR Cup, koji organizuje Škola fudbala Petrovaradin – ODR, održava se već nekoliko godina unazad i odlikuje ga to što na njemu učestvuju timovi kao što su Vojvodina, Partizan, Inđija, Čukarički, TSC, Spartak, ali i poznatije škole fudbala poput Bistrice ili Derbija, navodi 021.rs.

Ove godine su na turniru učestvovali mali fudbaleri rođeni od 2010. do 2014. godine.

Turnir je tekao svojim tokom, ali se u nedelju dogodio incident na utakmici dečaka rođenih 2011. godine. Meč su igrali klinci iz Vojvodine i Derbija. Ipak, fudbal je ostao u drugom planu, jer su „glavne uloge“ preuzeli roditelji mališana iz dva tima.

Sve su, piše portal, započela dvojica roditelja, koji su se prvi potukli, a potom je tuča dvojice prerasla u masovnu tuču, u kojoj je učestvovalo desetak roditelja. Roditelji su se tukli van terena, pa su neki završili i na pruzi. Drugi roditelji koji su na turniru bili kako bi gledali svoju decu pokušali su da razdvoje one koji su se potukli i time prekinu sramni incident, navodi portal.

Policija je, kako se dodaje, intervenisala, ali za sada nema informacija o privedenima.

Autor: redportal.rs

#dečiji

#fudbal

#fudbalski turnir

#roditelja

#tuča