Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije

Dragan Bjelogrlić je danas saslušan u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje čija je žrtva bio reditelj Predrag Gaga Antonijević koga je juče ujutro istukao u kafeu hotela Ambasador u centru Niša. Nakon saslušanja tužilaštvo je odlučilo da mu ukine zadržavanje koje je juče određeno Bjelogrliću, zbog čega je prošlu noć proveo u pritvorskoj jedinici KPZ u Nišu.

Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio - rekao je danas neposredno nakon što je izašao iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva Dragan Bjelogrlić.

On je zahvalio ljudima iz tužilaštva i kako je kazao "divnim policajcima Niša“.

Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli pritiscima, što sam uspeo da objasnim šta se zaista desilo, jer ništa nije bilo onako kako su pisali režimski tabloidi - rekao je popularni glumac i reditelj.

Na pitanje Telegrafa da li će se vratiti na Filmske susrete, odgovorio je:

- Ako dobijem nagradu!

Autor: Telegraf.rs

#Dragan Bjelogrlić

#izjava

#predrag gaga antonijević

#pritvor