Roditelji nisu ni slutili da im je ćerka u komšiluku bila više od deceniju

Indijanka, koja je napustila porodičnu kuću 2010. godine i od tada je više nisu videli, nedavno je pronađena živa. I živi samo 500 metara od roditeljske kuće, u kući muškarca u koga se zaljubila.

Sajitina porodica napustila je dom, nakon što je jednog dana jednostavno izašla iz kuće. Misleći da je umrla ili negde živi hiljadama milja, roditeljima nikada nije palo na pamet da bi mogla biti u istom selu, a kamoli u njihovom komšiluku. Kada je imala 18 godina, napustila je kući i otišla kod tajnog ljubavnika, lokalnog muškarca za kojeg je bila uverena da roditelji neće odobriti takvu vezu. Kako su uspeli da sačuvaju tajnu više od jedne decenije, nikome nije jasno. Bez sumnje, ovo je priča za Bolivud.

Kada je odlazila nije nosila telefon, te policija nije mogla pružiti nikakvu stvarnu pomoć. Njeni roditelji nisu sumnjali u romantičnu vezu s nekim tako bliskim njima, jer je potrebno dvoje da pobegnu, a iz sela Aialur u Kerali nije nestao niko drugi.

Sajita je pronađena tek početkom meseca nakon što je 34-godišnji meštanin Alinčuvatil Rahman iznenada nestao iz svoje porodične kuće pre 3 meseca, a njegova porodica je obavestila policiju. Njegov brat Bašir ga je jednog dana primetio pored puta i uspeo je da ga prati do kuće u susednom selu, koju je unajmio sa Sajitom.

IZVOR: YT / asianetnews 

Policija je izvela par pred lokalni sud, koji im je omogućio da legalno žive zajedno nakon što su čuli njihovu priču. Naime, njih dvoje su iz 2 različite religije i bili su sigurni da njihove porodice neće odobravati njihovu ljubav, pa su odlučili da budu zajedno u tajnosti.

Rahman je imao zasebnu sobu koju je držao pod ključem, tako da niko drugi nije mogao ući. Pošto se svaki put ljutio kad bi ga neko pitao za tu sobu, ukućani je više nisu ni spominjali.

- Ponekad se ponašao kao mentalno poremećena osoba, pretvorio bi se u nasilnika ako bi neko pokušao da uđe u njegovu sobu. Čak bi uzimao hranu da jede... Tokom dana, dok su svi bili na poslu, Rahman i Sajitha imali bi kuću za sebe - rekao je njegov brat.

Pošto soba nije imala kupatilo, ona je prala i sušila odeću u istoj maloj sobi u kojoj su živeli.

Prema Rahmanovim komšijama, uvek je držao do sebe, bio je vrlo tajnovit, pa su neki od njih mislili da ima mentalnih problema. On je pobegao sa voljenom pre 3 meseca, nakon što ga je porodica počela pritiskati zbog dogovorenog braka. Nikada se nije protivio, da bi izbegao sumnju, ali je uvek izbegavao temu. Kada je Sajita otkrivena, većina ljudi u selu skoro je i zaboravila na nju, te možete zamisliti koliki je to šok bio za njenu porodicu.

Autor: redportal.rs

#komšiluk

#nestanak

#tajni život

#žena