Skovao plan pomoću koga je iskorištavao maloletnice

T. Z. (26) uhapšen je zbog sumnje da je podvodio svoju maloletnu devojku K. A. iz Smedereva. NJene seksualne usluge naplaćivao je 50 evra.

Lisice na ruke stavljene su i njegovim saučesnicima R. M. (19) i R. V. (34), koji su osumnjičeni da su slikali devojčicu i njene nage fotografije objavljivali na internetu i vozili devojčicu "na sastanke". Prema navodima beogradskih medija, policija traga za još jednim mladićem (21), pripadnikom ove grupe.

Kako se sumnja 17-godišnja K. A. nije bila njihova jedina žrtva, a uhapšena grupa imala je razrađen plan kojim su primoravali maloletnice da rade za njih.

- Uvek je birao devojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A. koju je zaveo u Smederevu nudivši joj lagodan život. Nakon nekog vremena doveo ju je u Beograd, u stan njegove saučesnice R. M - ispričao je izvor.

U ovom stanu mladić je devojčici tražio da se slika gola i pošalje mu te fotke. Devojčica je posle nekog vremena pristala, a fotografisala ju je uhapšena R. M.

Žena je devojčicine golišave fotografije potom objavila na jednom sajtu za odrasle.

Devojčica je ubrzo shvatila šta se događa i želela je da se vrati kući u Smederevo, međutim T. Z. je, kako se sumnja, tada počeo da joj preti da će njene nage fotografije pokazati njenim roditeljima.

Uplašena maloletnica je ostala s njim, a onda je počeo da je primorava da se prostituiše. Za odnose sa njom, muškarcima je naplaćivao 50 evra, a sav novac zadržavao je za sebe.

Užas koji je 17-godišnjakinja prolazila otkriven je kada je u policijsku stanicu došla 16-godišnjakinja iz Beograda sa majkom, a koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

Devojčica je, kako prenose beogradski mediji, rekla da je T. Z. hteo da budu u vezi i da joj je potom ponudio da napravi njene "umetničke nage" fotografije. Ona je odbila i sve ispričala majci.

Jedan od inspektora tada je pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja želi da plati seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je makro došao na dogovoreno mesto - uhapšen je!

Svim uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati, piše Informer, prenosi Blic.

Autor: Blic / redportal.rs

#Makro

#Podvođenje

#beograd

#devojčica

#hapšenje