Na neka pitanja je često i agresivno reagovao

Tzv. maser Sava Knežević (23) iz Batajnice je prema potrebi bio sve od lekara svetske klase, studenta iz Francuske, medicinski direktor, saradnik mnogih privatnih klinika i "edukator".

Kako prenosi portal Kurir, sam Knežević je ovako sebe i svoj rad opisivao zainteresovanoj klijenteli koja želela da uradi "zahvat":

Što se tiče mog rada, pored inostranstva gde možete imati moje usluge, kada sam u Srbiji radim u Beogradu.

Čini se da je na svako pitanje imao unapred pripremljen odgovor. Na primer, na pitanje sa kojom laboratorijom sarađuje spremno je izjavio da je samo jednu terapiju radio u okviru sistema privatne klinike. Za sve druge ima sve potrebne "uslove" u svojoj tzv. ordinaciji.

Direktno pitanje u kom salonu radi naišlo je na agresivan odgovor:

Ostale tretmane radim u ORDINACIJI, ne u salonu!

Nakon toga održao je traktat o svom medicinskom obrazovanju, poslu, funkcijama i kako kozmetičari "ne mogu raditi posao lekara":

Ja sam medicinski direktor lanca klinika za Anti-Aging medicinu iz Pariza i internacionalni edukator i predavač za isti brend, a mislim da vam je dovoljno jasno da kozmetičari ne mogu biti na toj funkciji.

Na direktno pitanje jedne pacijentkinje, koja nije bila ubeđena, o tome koje je specijalnosti lekar odgovorio je:

Ja sam anti-aging medicinu završio u Parizu na Montpellier univerzitetu koji obuhvata estetiku, anti-aging hormonsku terapiju i regenerativnu medicinu.

Prepiska je samo jedna od mnogih koje se mogu naći na internetu, ova je osvanula na instagram stranici "Nadrilekarstvo Srbije".

Autor: www.kurir.rs

#Batajnica

#Maser

#Sava Knežević

#Srbija

#kozmetika

#laži