Majčinstvo je čisto 💞

Najuspešnija sportistkinja Australije u istoriji zimskih olimpijskih igara Tora Brajt izazvala je buru komentara kada je objavila sliku kako doji sina dok stoji na rukama. Tora (34) je šamionka u snoubordu.

Iako je bilo puno pozitivnih komentara, bilo je i onih koji su je optužili da ovom slikom želi da skrene pažnju na sebe.

- Čitanje nekih od ovih komentara, rastužilo me je. U mom svetu bi majke trebale da budu jedne drugima vedre vođe (dovoljno je teško). Prihvatite našu hirovitost i pronalaženje radosti u svakoj j***noj stvari koja je majčinstvo. Svi to radimo drugačije. Nije pogrešno ili ispravno. Majčinstvo je čisto. Sada se smatram Čudesnom ženom jer sam se pridružila klubu majku sa vama. Ništa osim poštovanja prema svim majkama - izjavila je ona nakon reakcija na njenu sliku.

Ovo nije 1. put da Brajtova objavljuje slike sa dojenjem na društvenim mrežama. Prošlog meseca je postavila sliku na kojoj doji sina dok se vozi skejtbord. Njen sin Flov je rođen u julu prošle godine i 1. je dete nje i njenog supruga Angusa Tomsona, koji je takođe snovborder, piše FoxSports.

Na drušvenoj mreži Instagram ona je objavila nekoliko fotografija među kojima je i ta na kojoj stoji na rukama i doji desetomesečnog sina uz opis:

- To što sam postala majka oslobodilo je nešto u meni. To je duboko duhovno. To je iskonski. To je ranjivo. To je žestoko.💖Čisto je.💖 Ja sam majka. Moja molitva za sve majke, sada i ubuduće je da ih čuju. Počastvovane. Poštovane i ohrabrene da veruju svojoj intuiciji.

View this post on Instagram

A post shared by Torah Bright (@torahbright)

IZVOR: IG / torahbright

Autor: redportal.rs

#dete

#dojenje

#olimpijka

#sin