Osmo svetsko čudo: Zabetonirano drveće na Miljakovcu!

Na društvenim mrežama trenutno kruži fotografija na kojoj se vidi da je nekoliko stabala drveća zabetonirano. Fotografija je zabeležena u Beogradu, tačnije na Miljakovcu, a građane, kao i ljude širom zemlje koji su videli fotografiju zgrozio je i zabrinuo pomenuti prizor.

Građani Rakovice prijavili su da je neko zabetonirao nekoliko stabala i time ih ugrozio, zahvaljujući čemu će asfalt biti uklonjen u narednom periodu.

Nadležne inspekcijske službe nastaviće da ispituju čitav slučaj i protiv počinioca će podneti odgovarajuće prijave, saopšteno je iz SO Rakovica, piše Blic.rs.

Foto: Printscreen Instagram/@simic33

Opština Rakovica, nakon ovog slučaja, pozvala je sve građane da ukoliko primete još neki slučaj ugrožavanja stabala ili javne zelene površine to i prijave.

Na pomenuti problem skrenuo je pažnju Jovan Simić, koji je na društvenim mrežama objavio video snimak i asfaltiranom drveću dao status 8. svetskog čuda. Jovan je u poruci koja prati video poručio sledeće:

- Pokušaćemo da ASFALTIRANO DRVEĆE brendiramo kao turističku atrakciju Miljakovca, jer ovo zaista retko gde postoji, a onda ćemo da privučemo veliki broj ljudi da vide ČUDO NEVIDJENO! 🤷🏻 Bravo za legende koje su ovo uradile. 👏🏻

View this post on Instagram

A post shared by Jovan Simić (@simic33)

IZVOR: IG / @simic33

Autor: redportal.rs

#STABLO

#asfalt

#drvo

#neton