Žena koja je proveravala suprugov telefon deportovana iz zemlje 😳

Filip Đukić, Iva Grgurić i Panda tokom emisije Razvlačenje, koja se na RED TV-u emituje svakog radnog dana u periodu od 7 do 10 časova, govorili su o neobičnim zakonima koji su na snazi u određenim državama.

Kako je Iva nedavno boravila u Dubaiju, opširno je govorila o nekim zakonima koji vladaju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Naime, Iva nije mogla da se uključi uživo iz Dubaija, putem video poziva, u emisiju Razvlačenje jer to nije dozvoljeno. Video pozivi su blokirani, a kada nekoga pokušate da pozovete na ovaj način ekran vam postane crn, otkrila je voditeljka.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Takođe, u Dubaiju nije dozvoljeno slikati ili snimati bilo koga bez njegove dozvole.

Kada je reč o izražavanju, svako ko javno opsuje ili iskoristi reč "fuck" na društvenim mrežama biće kažnjen novčano i otići će godinu dana u zatvor.

Proveravanje tuđeg mobilnog telefona u Emiratima je takođe zabranjeno i kažnjivo. Ukoliko počinite ovaj prekršaj preti vam kazna od najmanje 6 meseci zatvora, plus novčana kazna. Žena koja je suprugu proveravala telefon i tom prilikom videla sliku sa drugom ženom deportovana je iz zemlje, otkrila je Iva tokom emsije.

Žene su u Dubaiju jako poštovane, što dokazuje i zakon po kome ukoliko žena prijavi nekog muškarca da ju je na bilo koji način povredio, odmah ide u zatvor bez pokretanja bilo kakvog postupka i dokazivanja krivice.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Konzumiranje hrane i pića u javnom prevozu je takođe zabranjeno, a ukoliko vas uhvate da kršite ovo pravilo kazniće vas sa novčanom kaznom u iznosu od 100 dirhama, što je oko 22 evra. Pored toga, građani Dubaija biće kažnjeni i ukoliko voze prljav auto, bez obzira da li je malo pre toga bila peščana oluja! 😅

Delić emisije tokom koga su Iva, Panda i Filip govorili o zakonima u Dubaiju možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Dubai

#razvlačenje

#ujedinjeni arapski emirati

#zakon