Neda Ukraden u suzama zbog smrti Tozovca

Slavna Neda Ukraden skrhana je i u suzama nakon saznanja da je legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo danas, u utorak, 6. aprila, u 86. godini.

- Jako mi je žao, sad sam baš otvorila vaš portal. Čula sam se pre neki dan sa Mimom, rekla mi je da on nije najtežem odeljenju, da očekuje uskoro da izađe iz bolnice i dođe kući - rekla je Neda u suzama za Telegraf Jetstet.

- Otišao je velikan ne samo narodne pesme, on je bio čovek koji je bio multitalentovan, fantastičan pevač, kompozitor, te pesme koje je on napravio su najlepše pesme narodne muzike, naklepše pesme ovih prostora. Čovek koji je bio poeta, muzičar, pevač, koji je bio divan intelektualac, jedna vanserijska duša, veliki umetnik, velika zvezda.

- Imala sam tu sreću sedamdesetih i osamdesetih, bila sam član Beogradske estrade, to je bila najveća koncertna agencija u Jugoslaviji, koja je okupljala najveća imena tadašnje muzike, ne samo narodne. Održali smo stotine koncerata zajedno, on je bio čovek od koga si mogao učiti, koji nije bio glupavi popularni pevač koji traje jednu sezonu, pa se opija, demolira hotele... - ispričala je Neda.

Autor: telegraf.rs

#Neda Ukraden

#Predrag Tozovac