Dou Dou nije imao nikakve povrede 🐶

Dou Dou (7) pas iz kineske porodice zaboravljen je prošle godine na pauzi na autoputu. Naime, kineska porodica je odmarala na autoputu i tom prilikom izgubila Dou Doua. Tek kad su stigli na odredište, shvatili su da njega nema.

Iako se porodica već sledećeg dana vratila u to područje, svaki trag mu se izbrisao. Kada su svi izgubili nadu da će pronaći pas, on se sam vratio kući nakon 26 dana, prljav i iscrpljen.

Prema rečima vlasnika, njegova porodica putovala je iz Hangdžoua u selo da poseti rođake. Kada su se zaustavili na benzinskoj stanici Tong Lu na autoputu, supružnici su mislili da Dou Dou ostao u automobilu. Međutim, kada su stigli do kuće rođaka, shvatili su da psa više nema.

Rano ujutro narednog dana, vlasnik se automobilom vratio do benzinske stanice Tong Lu da bi pronašao Dou Doua. Međutim, dvočasovna potraga je bila bezuspešna. Mesec dana nakon toga, čovek se nekoliko puta vraćao u to područje s ciljem da vidi psa, ali od njega nije bilo ni traga.

Kada su izgubili nadu da će pronaći Dou Doua, na njihovom pragu se pojavio prljavi pas lutalica. Čovek je hteo da ga otera, a onda je prepoznao njegovo lice. Vlasnik je rekao da teško bilo prepoznati kućnog ljubimca jer je bio tako iscrpljen, ali definitivno je to bio Dou Dou.

Srećom, Dou Dou nije imao nikakve povrede. Bio je samo umoran od duge šetnje, ali je ubrzo povratio energiju.

Autor: redportal.rs

#autoput

#kuća

#ljubimac

#pas

#vlasnici