Šokantne priče devojčica koje su postale mame iako su i same bile deca 😥

Majčinstvo po prirodi treba da se desi onda kada je žena spremna za stvaranje porodice. Mnogo je slučajeva kada se to desilo u ne baš pravom trenutku, ali ove priče su specifične po tome što su njihovi glavni akteri maloletne devojčice mlađe i od 14 godina.

1. Tresa Midlton

Porodila se sa samo 12 godina. Njen brat Džejson, koji je tada imao 16 godina, ju je silovao, a dete je dato na usvajanje.

2. Samanta Gudman

Ona je imala 10 godina u trenutku kada je donela bebu na svet. Pretpostavlja se da je otac imao svega 12. Njih dvoje su pronašli knjigu u kojoj su prikazani intimni odnosi, te su rešili da sami isprobaju pročitano i viđeno.

3. Laura Vilanova

Imala je 10 godina kada se porodila, nakon što su je prijatelji njene starije sestre silovali 3 puta. Dete je nazvala Džastin. Otac je uhvaćen i priveden, a Laura pokušava da živi normalnim životom.

4. Elena Čiratesku

Takođe je postala majka sa 10 godina. Ostala je trudna sa svojim rođakom koji je imao 13 godina. Rodila je zdravu devojčicu koju sada odgaja u Španiji uz pomoć svoje majke.

5. Dafne

Ova priča dolazi iz Meksika. Navodi se da je ona tada imala 9 godina, a da je njen dečko bio 8 godina stariji. Postoji i druga priča u kojoj tvrde da je zapravo imala 15 godina kad je rodila, a da je otac deteta zapravo njen otac.

6. Vanvisa Dženmak

Vanvisa je već bila udata kada je imala 8 godina za 20 godina starijeg muškarca. Rodila je dete sa 9 godina, što je bilo legalno na Tajlandu odakle ona dolazi zbog činjenice da su oni bili u braku.

7. Nuvia V.T.

Zatrudnela je nakon što su je rođaci silovali. Jedan je imao 17 godina, drugi 28. Stariji je bio otac deteta, koje je ona rodila sa 9 godina na svoj rođendan.

8. Anja

Devojčicu iz Rusije silovao je njen komšija. Rodila je devojčicu sa 9 godina, dok je silovatelj imao 13.

9. Hilda Trulio

Priča datira iz 1957. godine. Silovana je od strane rođaka koji je sa njenom porodicom stanovao u istoj kući. Rodila je devojčicu kada je imala 9 godina.

10. Lina Medina

Dva meseca prije porođaja, roditelji su je odveli u bolnicu jer su mislili da joj je stomak narastao zbog tumora. Doktori su im tada otkrili da je Lina trudna. Prvu menstruaciju je dobila sa 8 meseci. Dečaka koga je rodila podigli su njeni roditelji jer je ona tada imala samo 5 godina.

Više o svim ovim pričama pogledajte u videu:

IZVOR: YT / TheRichest

Autor: redportal.rs

#deca

#maloletne majke

#najmlađe mame

#porođaj

#silovanje