Danas je preminuo od slabosti srca i aritmije 😥

Milutin Cvetković (86), penzionisani policajac iz Lebana, koji je pre deset dana pucao u lopova nakon što je bio napadnut u porodičnoj kući, umro je jutros usled slabosti srca i aritmije, potvrđeno je Novostima u Domu zdravlja u Lebanu.

Incident se, prema svedočenju Cvetkovića, dogodio 20 minuta posle ponoći 13. marta.

- Ništa nisam čuo, uhvatio me je prvi san, dremuckao sam u fotelji pored moje supruge koja je čvrsto spavala. Probudio me čovek sa podignutom sekirom u rukama i sa fantomkom, stajao je tačno iznad moje glave. Odmah sam skočio sa fotelje - opisuje Cvetković, iskusni policajac i ratnik, koji je za razliku od svoje supruge, koja se probudila vrišteći, ostao pribran.

- Rekao mi je: "Ti imaš pare, rekli su mi da imaš puno para i ako mi ih odmah ne predaš, ode glava i tebi i tvojoj ženi". Bio sam pribran i pokušao sam da mirno razgovoram sa njim - dodao je Milutin

- Znate, ja se od svog pištolja 7,65 nikada ne odvajam. Dok sam polako ustajao iz fotelje, praveći se da sam teško nepokretan, iz čarape pored gležnja, izvukao sam pištolj. Pošto moje ubeđivanje nije uspelo i pošto sam video da ima nameru da me ubije, pucao sam u njega. Ciljao sam nogu, tog momenta on se srušio na pod, a ja sam odmah pozvao policiju - rekao je tada Cvetković.

pročitajte još

TOZOVAC POBEDIO KORONU!

Autor: novosti.rs

#Lebane

#Milutin

#deka

#napad