Neverovatna transformacija mlade devojke 😎

Ola Ingielevic živi u Vandsfortu, u predgrađu Londona i ima 25 godina. Godinama je trpela maltretiranje vršnjaka i priče da "se ubije" jer je ogromna i debela. Ona je sa 16 godina imala 117 kilograma i poremećaj u ishrani. Jela je dok joj ne bi bilo muka.

- Jela sam brzu hranu i slatkiše u tolikoj meri da bih posle prejedanja odmah zaspala ili povratila koliko sam se pretrpala hranom. Nisam imala nikakve mere i do 11. godine sam postala morbidno gojazna. U 16. godini imala sam 117 kilograma - dodajući da joj je to donelo brojne uvrede, ne samo od vršnjaka, već i od sopstvene porodice.

- Roditelji su mi govorili da me "niko nikad neće voleti tako debelu", dok su me vršnjaci zvali "ružna", "debela".

View this post on Instagram

A post shared by Ola Ingielewicz (@slimolaa)

IZVOR: IG / @slimolaa

- Moji roditelji su mnogo radili kako bi priuštili sve meni i bratu, što znači da smo nas dvoje često bili sami po ceo dan. Ja sam po ceo dan gledala TV i jela. Kad bih postala nervozna ili bila pod stresom, otišla bih do radnje po još hrane. To je bila moja uteha i osećala sam se dobro. Počela sam da se stidim sebe, i nastavnici su mi skretali pažnju da sam gojazna, ali to je zvučalo tako kao da je sve moja krivica - kaže Ola, dodajući da mršavljenje nije tako jednostavno kao što izgleda.

Međutim, sa 19 godina je rešila da sve promeni. Angažovala je personalnog trenera.

- Shvatila sam da, pošto ne volim samu sebe, verujem da me niko drugi neće voleti. Rešila sam da sa polaskom na fakultet dovedem težinu u red i angažovala sam trenera - kaže Ola.

Počela je zdravije da se hrani, zavolela je vežbanje i uspela da smrša neverovatnih 53 kilograma.

View this post on Instagram

A post shared by Ola Ingielewicz (@slimolaa)

IZVOR: IG / @slimolaa

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#gojaznost

#izgled

#mršavljenje