Reči koje slamaju srce

Jovan Veselinović je nestao 17. februara u Bulevaru Nemanjića u Nišu kada se vraćao kući od druga. Njegovo telo pronađeno je 21. februara na napuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića. Okolnosti pod kojima je došlo do Jovanove smrti zvanično još nisu saopštene i na njima, kako je potvrđeno, još radi Više javno tužilaštvo u Nišu.

- Na današnji dan prošlog meseca sam te poslednji put zagrlila, poljubila, pomazila tvoju nestašnu kosicu... Smejali smo se... Đuskali uz Boney M... Razgovarali o tvojim planovima za fakultet, o treninzima na koje si krenuo. Imao si tako puno ideja i planova... Otišao si da se prošetaš sa društvom... Zvao me da se javiš da ćete kod Zokija na picu... Još uvek čujem tvoj veseo glas... Tvoj smeh... - napisala je Milica u dirljivoj poruci na Fejsbuku.

Majka nastradalog mladića za kojim su Nišlije tragale danima prisetila se i poslednjih reči koje je kobne večeri razmenila sa sinom:

- Poslednje što si mi rekao je da dolaziš kući da osmislimo Ćosićki žurku iznenađenja, sav ozaren... I ono neizbežno naše: "Pazi preko ulice, voli majka najviše". I tvoje: "I love you 3000". Majka te je čekala, ali se ti, sine, meni više nikada u zagrljaj nisi vratio... Neko te je brutalno otrgao iz mog života, mojih ruku, a ja i dalje ne znam ni ko, ni zašto... Nedostaješ svakog dana, sve više i više... Sve boli Jovice moj... Sve... I srce i duša i utroba, jer te nema. Samo ljubav mili moj, ljubav prema tebi, nikada neće da umre... Love U 3000.... ti znaš zašto - napisala je Milica.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Niš

#ispovest

#jovan veselinović

#majka