Pojavljivaću se svakodnevno 😔

Ručno napisano pismo autističnog momka je mnoge rasplakalo. Rajan Lovri (20), maturant je iz Virdžinije napisao je motivaciono pismo na društvenoj mreži LinkedIn u nadi da će naći posao.

Prošlog meseca, Rajan Lovri poslao je LinkedIn-u svoje pismo, nadajući se da će uspostaviti nekoliko veza i dobiti posao u animaciji ili IT sektoru. U ovom pismu je objasnio da ima autizam, kao i da je oduševljen tehnologijom i matematikom, ima "jedinstveni smisao za humor“ i entuzijastičnu radnu etiku.

Foto: starbiz/starbiz

- Shvaćam da će neko poput vas morati da rizikuje mene, ne učim kao tipični ljudi. Trebao bi mi mentor da me podučava, ali brzo učim, kad to objasnite, shvatam. Obećavam da će vam biti drago ako me unajmite i naučite. Pojavljivaću se svaki dan, radiću ono što mi kažete i zaista mnogo radim - napisao je ovaj mladić u pismu.

Otkako je pismo podelio pre 3 nedelje, njegov post postao je viralan na LinkedIn-u sa preko 6 miliona pregleda i 180.000 sviđanja. Štaviše, takođe je tražio odgovore od Majkrosofta i Amazona.

Trejsi i Rob Lovri, njegovi roditelji, rekli su da su više nego ponosni na svog sina. Dodali su da bi Rajan trebalo da razgovara sa predstavnicima više kompanija iz Fortune 500 u narednim nedeljama. Njegov otac je rekao:

- Rajan je sposoban za toliko. Cilj Rajana je nezavisnost. Može da živi u našem podrumu do kraja života. Voleli bismo, ali Trejsi i ja ćemo jednog dana umreti i on mora biti u stanju da živi samostalno. Oprezno smo optimistični.

Foto: Instagram.com/yourssincerelyletters

Nedavno je proslavio 20. rođendan. On će završiti postdiplomski srednjoškolski program za decu sa posebnim potrebama. Radi u kafiću SimplyBe. Sanjajući da ima posao u animaciji, momak je odlučio da napiše propratno pismo nakon razgovora sa ocem i mlađim bratom. Otac je za CNN izjavio:

- Hteo je to da uradi na svom računaru, a njegov mlađi brat je pomislio: "Zašto to ne napišeš? “.

Rekao je i da smatraju da bi slanje pisma na LinkedIn bilo efikasnije od slanja mejla. Nakon ove objave na Linkedinu je dobio zahtev za preko 2.000 konekcija, kao i ponude od bezbroj ljudi da mu budu mentori, ali i mnoge ponude za posao.

View this post on Instagram

A post shared by nicksmithnews™ (@nicksmithnews)

IZVOR: IG / nicksmithnews

Autor: redportal.rs

#Autističan momak

#CV

#LinkedIn

#POSAO

#pismo