Dobro funkcionišu na udaljenosti 4 č vožnje autom 😅

Suzan i Vejo Madrigal su u braku od 2017. godine, ali još uvek ne žive zajedno. Kako oni kažu, dobro im je ovako i kad su udaljeni 4 č vožnje autom.

- Kada sam upoznala Veja na jednoj dobrotvornoj akciji bila sam pred razvodom. Iako su nam se pogledi susreli, on je bio s drugom ženom. Iako je krenuo za mnom, ja sam se odmakla i počela razgovarati s drugim ljudima. Nedugo nakon, zatekla sam se kako se smejem dok pričam s njim. On me pozvao da im se pridružim na večeri, ali ja sam, naravno, odbila. Međutim, kasnije me obavestio da je prekinuo s onom ženom zbog mene. Prema njegovim rečima, čitav je život čekao da se zaljubi - ovako je Suzan počela svoju ljubavnu priču.

Foto: Facebook.com/Susanna Maddrigal

- Ubrzo se naša romansa pretvorila u tornado. Ujutro nakon našeg prvog Dana zaljubljenih otkrili smo vrlo neugodno iznenađenje. Moj bivši ne samo da je provalio u Vejov auto i ukrao sve u njemu, već mu je u auto ostavio i sirove škampe. Osećala sam se užasno. Rekla sam da razumem ako želi da pobegne. Međutim, on me je sledeće godine zaprosio. Godinu dana nakon toga smo se i venčali. Ali, za razliku od većine bračnih parova, nikada nismo živeli zajedno. Nismo hteli pratiti nametnute društvene norme. Odlučili smo stvoriti naše životno putovanje, umesto da sledimo bilo koji određeni scenario - nastavila je ona.

Njen suprug živi četiri sata vožnje od nje, ali ona kaže da to nije problem uopšte i da i tako dobro funkcionišu.

Foto: Facebook.com/Susanna Maddrigal

- Trenutno smo oboje tamo gde moramo biti kako bismo napredovali u svojoj karijeri. Nikad zapravo nismo razgovarali o tome, ali ono što je počelo kao početna neugodnost, sada se pretvorilo u naš način života. Razgovaramo svaki dan, a vidimo se uglavnom 2 puta mesečno. Većini je naš brak upitan i to razumemo. Mnogi naši prijatelji nisu verovali da ćemo izdržati više od 6 meseci, ali evo, mi smo još uvek zajedno. Zar ne bi brak trebalo da definišu oni koji su u njemu? Uslove treba da odredimo mi, a ne tradicija - dodala je.

Suzan priznaje da ima dana kada se pitaju je li njihov brak dovoljno dobar, ali uvek zaključe kako na ovaj način najbolje funkcionišu.

- Ovakav odnos nam omogućuje da budemo svoji i da se međusobno podržavamo bez pritiska -  završila je ona dodajući da postoji šansa da jednog dana žive zajedno.

Autor: redportal.rs

#brak

#supružnici

#udaljenost