Jedanaest godina od smrti Ksenije Pajčin

Danas se navršava tačno jedanaest godina od tragične smrti jedne od najlepših pevačica na našim prostorima Ksenije Pajčin. Nju je metkom iz pištolja svirepo usmrtio njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda koji je potom i sebi presudio. Ovaj tragičan događaj dogodio se u njenom stanu na Voždovcu, a njihova beživotna tela pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe Dak i snimila pesmu Dačo, volim te, koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

IZVOR: YT / Vladimir Ostojić

Na ulazu u tu zgradu je jednom osvanula jedna bela ruža - simbol istine, tišine, tajnosti, pobožnosti, poniznosti, šarma i mladosti. Ksenija je, inače, ostala upamćena kao uvek nasmejana, vedra devojka, puna pozitivne energije i omiljena među ljudima. 

Filip Kapisoda i ona su se nenormalno voleli.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Foto: Pink.rs

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

IZVOR: YT / Ksenija Pajčin

Autor: redportal.rs

#UBISTVO

#filip kapisoda

#ksenija pajčin

#samoubistvo