Nije je hteo, a sada je ne može imati 😎🤩

Sigurno ste nekad čuli da je momak ostavio devojku zbog toga što ima višak kilograma. To se upravo desilo i Džosi, ali ovo je priča sa srećnim krajem. Dečko ju je ostavio nakon 3 godine veze i ponizio zbog njene težine. Međutim, to je nije demoralisalo, već motivisalo da mu se osveti tako što će smršati i utegnuti svoje telo.

- Bila sam cura koju moj bivši nije hteo pa sam postala cura koju ne može imati -  rekla je na početku video-snimka koji je objavila javno kako bi motivisala devojke koje su se našle u situaciji sličnoj ovoj.

Džosi je imala 137 kilograma, a mukotrpnim treningom i pravilnom prehranom izgubila je gotovo pola svoje telesne mase. Trenutno ima 70 kg i jako je zadovoljna sobom.

- Ovde sam da inspirišem, motivišem i pomognem ostalima da ostvare svoje ciljeve. Moramo normalizovati normalna tela. U redu je ako imaš višak kože na rukama, u redu je ako su ti bedra malo opuštena. Lepa si i to te čini drugačijom. Moj gubitak težine počeo je kao osveta bivšem dečku, ali putem sam shvatila da to ne radim zbog njega nego zbog sebe - dodala je Džosi.

IZVOR: YT / truly

Autor: redportal.rs

#dečko

#gubitak kilograma

#osveta