Nije ni sanjao da će otkriti ovako tužnu ljubavnu priču 💔

Robi Gluk (42) iz švajcarskog kantona Zug kupio je Porše 356 BT5 Super 90 Reutter iz 1961. godine, a onda je u njemu pronašao pisma koja su ga rasplakala.

Pisma je napisala Silvia pre 50 godina svojoj ljubavi Robertu. Pisma nikad nije poslala.

- Plakao sam dok sam čitao pisma. To je valjda bila najtragičnija ljubavna priča koju možete zamisliti - rekao je Gluk za švajcarske medije.

Gluk kupuje stare automobile da bi ih obnovio. Međutim, da će mu se ovako nešto dogoditi nije mogao ni zamisliti. Naime, on je u vratima poršea našao pisma iz kojih je bilo vidljivo i da je Robert oženjen, ali i da je bio sa Silviom u vezi.

- Rečenice u pismima su toliko dirljive. Saznao sam kako su u leto 1971. godine Silvia i Robert već dugo bili tajni ljubavni par - dodao je Robi.

Foto: Pixabay.com/pixel2013

Iz pisma je saznao i da su Robert i Silvia dobili sina Hanibala, a u jednom pismu Silvia piše nesuđenoj ljubavi kako ju je njegova majka naterala da ode iz njegovog života.

- U večnoj ljubavi, tvoja tužna Silvia - potpisala je pismo.

- Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to razumeti! Moraš osećati da mislim na tebe. Trebaš mi kao vazduh - stoji u jednom pismu dok u drugom iz 1972. godine piše:

- Videla sam te, ali sam pobegla. Kako bih volela da te vidim opet i da sve bude u redu.

Robi se nada da će pronaći Silviu i vratiti joj pisma, a već je i preduzeo prve korake u potrazi.

Autor: redportal.rs

#auto

#ljubavna priča

#porše

#tužna ljubavna priča