Od tada je otpušten iz kompanije za gume u kojoj je radio 🤣

Svima nam se s vremena na vreme ne ide na posao, ali jedan mladić iz Arizone otišao je u krajnost tako što je lažirao sopstvenu otmicu kako bi izbegao odlazak na posao.

Popodne 10. februara, policija u Coolidge u državi Arizona primila je hitan poziv zbog muškarca koji je ležao pored puta s rukama vezanim na leđima. Policija je ubrzo poslala patrolu koja je pronašla mladića koji je izgleda bio vezan i napušten pored puta. Žrtva Brandon Soules (19) rekla je policiji da su ga otela dvojica maskiranih muškaraca koji su ga prvo udarili u glavu, onesvestivši ga, a zatim su ga vozili i bacili tamo gde ga je policija pronašla. Međutim, priča nije bila tačna.

- Prvo je ispitanik obavestio policiju da su ga 2 maskirana muškarca kidnapovala, udarila u glavu i odvela u vozilo pre nego što ga je ostavila na mestu gde je pronađeno - navodi se u saopštenju policije.

- Istražitelji Coolidgea proveli su temeljnu istragu i pronađeni su dokazi da je njegova priča izmišljena i da nije bilo otmice ili napada.

IZVOR: YT / ABC15 Arizona

On je tvrdio da su njegovi otmičari tražili novac koji je njegov otac sakrio po gradu, ali policija nije pronašla dokaze za to. Snimke sa nadzora koje su proverili takođe su u suprotnosti sa većinom njegovih izjava, a nakon što su ga ispitivali vipe, momak je priznao da je sve to izmislio.

On je očajnički želeo da izađe sa posla tog dana i odlučio je da lažira sopstvenu otmicu. Gurnuo je zgužvanu bandanu u usta, a zatim je kožnim kaišem svezao ruke iza leđa. Na kraju je pao na zemlju pored puta gde ga je neko mogao videti i sačekao da ga policija "spasi“.

Momak je uhapšen zbog podnošenja lažnih prijava policiji. Od tada je otpušten iz kompanije za gume u kojoj je radio.

Autor: redportal.rs

#POSAO

#hapšenje

#izgovor

#lažna otmica