Još uvek nije uspela da ga skine

Tesika Braun (40) iz Luizijane nakon što joj je nestalo laka za kosu, uzela je lepak kako bi fiksirala kosu, a zatim je morala da angažuje advokata kako bi tužila kompaniju koja proizvodi lepak, jer je završila u službi hitne pomoći. Tamo je zadržana 22 č, gde su radnici acetonom pokušavali da skinu lepak sa glave, ali neuspešno.

Nažalost, aceton je samo spržio kožu glave, a lepak učinio kosu još čvršćom. Oni su joj ipak savetovali da nastavi kod kuće da skida acetonom, a iz kompanije je dobila savet da pokuša sa alkoholom.

Na boci lepka u spreju inače stoji da prozvod vezuje tkaninu, lepi papir, drvo, metal i još mnogo toga. Iako je navedeno da je lepak iritantan za oči i kožu, nije napisano da je iritantan za kosu. Tesika je angažovala advokata i istražuje svoje pravne mogućnosti u borbi protiv proizvođača jer smatra da su korisnici obmanuti, jer je na lepku navedeno da je za višestruku upotrebu.

View this post on Instagram

A post shared by Tessica (@im_d_ollady)

IZVOR: IG / im_d_ollady

- Svesni smo situacije i veoma nam je žao zbog incidenta koji je gospođica Braun doživela koristeći naš lepak u spreju na svojoj kosi. Ovo je posebna situacija jer na ovom proizvodu nije naznačeno da je za upotrebu na kosi. Takođe je napisano da ne sme da se guta, da se izbegava dodir sa očima, kožom i odećom. Drago nam je što je gospođica Braun dobila medicinsku pomoć i želimo joj sve najbolje - napisali su u saopštenju iz kompanije.

Tesika je na društvenim mrežama objavila snimak kako pere zalepljenu kosu:

- Pogledajte, ne miče se. Oprala sam kosu 15 puta i ne miče se. Moja ukočena kosa...

Ona je pokrenula akciju prikupljanja novca kako bi platila račune za medicinsku pomoć. Već je prikupila skoro 11.000 dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Tessica (@im_d_ollady)

IZVOR: IG / im_d_ollady

Autor: redportal.rs

#kosa

#lak za kosu

#lepilo