Ovaj njen postupak je naišao na osude na društvenim mrežama

Ukrajinska fitnes manekenka našla se na udaru ljubitelja životinja nakon što su fotografije njenog tetoviranog ljubimca sfinks postale viralne na društvenim mrežama.

Elena Ivanickaia, fitnes i Instagram model, prvi put je pokrenula raspravu 2017. godine, kada je objavila da je tetovirala svog ljubimca bezdlaku mačku Iasha, čak i postavljajući fotografije životinje pod dejstvom sedativa tokom postupka. Njena odluka je označena kao okrutnost prema životinjama i izazvala je toliko ogorčenja da je priča na kraju došla do naslova međunarodnih vesti.

- Život ove mačke je bolji od vašeg. Možda je za tebe pakao, ali on se oseća sasvim dobro. Nije kastriran i nikada neće biti, ovo bi bila prava surovost - uzvratila je udarac Elena Ivanickaia svojim kritičarima, još 2017. godine i dodala:

- Proverila sam kod veterinara pre nego što sam ga tetovirala i bili su u redu s tim i veterinar je bio prisutan dok su radili tetovažu, tako da je sve bilo pod kontrolom.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Iwanickaya 🔻🔻🔻 (@elenaiwt)

IZVOR: IG / elenaiwt

Ona je dodala da je igla pištolja za tetoviranje ušla samo 1-2 milimetra u Jašinu kožu i da nije osetio bol, tokom, a ni nakon postupka. Kako ona tvrdi bezdlaka mačka se počela normalno ponašati odmah nakon postupka tetoviranja i nastavila je sa svojom uobičajenom rutinom. Mnogi korisnici Instagrama koji vole životinje su osudilo njen postupak i negativno komentarisali fotografije:

"Ovo nije u redu, izbrišite ovo i potražite stručnu pomoć. Vau. Neko dođe da spasi ovu jadnu bebu"; "Ovo je zlostavljanje životinja“; "Ne razumem kako možete tako nešto da uradite svojoj mački kada nemate ni tetovaže, da li ste mislili da će vam ovo omogućiti više pratilaca na licu mesta. Licemer ste, zaslužujete da vam oduzmu mačku “ - su samo neki od negativnih komentara na mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Iwanickaya 🔻🔻🔻 (@elenaiwt)

IZVOR: IG / elenaiwt

Autor: redportal.rs

#Sfinks

#Ukrajina

#istetovirana mačka

#mačka

#model