Dosta ljudi okupilo se na Floridi

Bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu priređena je topla dobrodošlica od strane brojnih pristalica na jugu Floride. Tramp je došao na Floridu nakon napuštanja Bele kuće.

Pristalice Trampa su mahali zastavama i pevali pesme posvećene Trampu u znak pozdrava bivšem američkom predsedniku zato što se vraća u ovu saveznu državu.

IZVOR: TW / @IanMargolWPLG

- Želeli smo samo da dođemo i pokažemo koliko ga poštujemo i cenimo - kaže Anita Bargas, jedna od pristalica Donalda Trampa koja kaže da je došla čak iz Teksasa kako bi podržala bivšeg predsednika.

Tramp je u svom vozilu polako prolazio kroz masu i mahao svojim pristalicama. Sve to se desilo odmah nakon što je bivši američki predsednik došao iz Vašingtona na Floridu.

Pre dolaska na Floridu, Tramp je održao govor u Merilendu i naveo da se "vidimo uskoro". Ovakvu izjavu bivšeg američkog predsednika mnogi su protumačili kao povratak u politiku u jednom momentu, a čak i stvaranje nove stranke ili pokreta koji bi u velikoj meri preuzeo republikansko biračko telo.

Ovakav epilog ne bi išao u prilog republikancima zato što je Tramp prema svim istraživanjima javnog mnjenja ubedljivo najpopularniji republikanac u Sjedinjenim Državama.

Autor: redportal.rs

#SAD

#bajden

#tramp